DR. SC. ZIJAD LUGAVIĆ: NASTAVLJAMO SA RAZVOJEM TUZLE NAKON 5. FEBRUARA

Gradska organizacija SDP BiH Tuzla u četvrtak 02.02.2023. godine je organizovala  Završni promotivni skup, koji je održan u prepunoj velikoj sali BKC-a Tuzla. Na skupu  je predstavljen kandidat GO SDP BiH Tuzla za Gradonačelnika Tuzle na prijevremenim izborima koji će se održati  05.02.2023. godine dr. sc. Zijad Lugavić i njegov program rada.

Na Završnom promotivnom skupu Gradske organizacije SDP BiH Tuzla prisutnim sugrađankama i sugrađanima su se obratili, a ujedno podršku dr.sc. Zijadu Lugaviću pružili: Slađan Ilić , predsjednik Gradske organizacije SDP BiH Tuzla, Mensur Alić , predsjednik Tuzlanske alternative, Jasmin Imamović , dosadašnji gradonačelnik Grada Tuzle, Nermin Nikšić , predsjednik SDP BiH.

IMG_7000

 

U svom obraćanju dr. sc. Zijad Lugavić između ostalog naveo je da planira nastaviti gradnju dječijih igrališta s akcentom na prilagođavanje istih za djecu s poteškoćama u razvoju, nova igrališta i terene,kontinuirano otvarati nova obdaništa, nastavak aktivnosti na smanjenju aerozagađenja, kao i stvaranje uslova za nove fabrike i obrte.  Podržavat će socijalne kategorije društva, raditi na unaprijeđenju sporta, kulture i umjetnosti u našem gradu, jer to je Tuzla. Naveo je da će mlade ljude uključiti u proces donošenja odluka i to je garant za njihov ostanak u BiH.

IMG_7159

Pored svega navedenog dr. sc. Zijad Lugavić, kandidat Gradske organizacije SDP BiH Tuzla još jednom je pozvao sve tuzlanke i tuzlake da izađu na prijevremene izbore u nedjelju 05. Februara 2023.godine, za našu Tuzlu, za zajednički život, za antifašizam.

PRESS GO SDP BIH TUZLA