Gradska organizacija SDP BiH Tuzla obustavlja planirane predizborne skupove i druženja

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

s obzirom na pogoršanu epidemiološku situaciju u Federaciji BiH, Gradska organizacija SDP BiH Tuzla obustavlja planirane predizborne skupove i druženja.

 

Nažalost, okupljanja, čak i ona koja su dopuštena odlukama Federalnog i Kantonalnog Kriznog štaba, podrazumjevaju kontakt velikog broja naših građana, članova i simpatizera, a to sa sobom nosi veliki rizik od širenja korona virusa.

Obzirom da nam je zdravlje naših sugrađana na prvom mjestu, ovim putem vas obavještavamo da ćemo svoje predizborne aktivnosti i predstavljanje Izbornog programa Gradske organizacije SDP BiH Tuzla preferirati putem medija, portala, naše web stranice (www.gosdptuzla.ba), društvenih mreža, kako zvanične facebook stranice od Gradske organizacije SDP BiH Tuzla, tako i putem profila naših kandidatkinja i kandidata, ali i putem printanih materijala koji će biti dostavljani na kućne adrese.

Ovim putem apelujemo na sve naše sugrađane da se pridržavaju epidemioloških mjera koje su na  snazi.

 

Za sva pitanja i informacije vezano za Izborni program, kandidata za Gradonačelnika, kandidate/kinje za Gradsko vijeće Tuzla stojimo vam na raspolaganju putem telefona:

035 366 011, 035 366 014 ili na mail adresu: oo-tuzla@sdp.ba.

 

 

 

Press služba GO SDP BiH Tuzla

Podijeli