Besplatne pripreme za prijemne ispite na Univerzitet u Tuzli 2017

Projekat Besplatne pripreme za prijemne ispite na Univerzitet u Tuzli realizira se već osmu godinu zaredom, u organizaciji Foruma mladih SDP Tuzla. U okviru ovog projekta, maturanti/ce imaju priliku da sa predmetnim nastavnicima/ama i profesorima/cama dodatno ponove teoriju/zadatke potrebne za polaganje prijemnog ispita za dati odsjek, razjasne eventualne nejasnoće i individualno se dodatno pripreme za jedan od najbitnijih ispita u životu i to potpuno besplatno.

Ovogodišnja pripremna nastava obuhvatiti će 6 studijskih odsjeka, a nastava će se realizirati od polovine pa do kraja mjeseca juna 2017., po prethodno izrađenom rasporedu. Raspored će biti objavljen u odgovarajućem vremenskom roku, kako bi se maturanti/ice mogli pripremiti za nastavu.
Broj prijava je ograničen, a prijave se vrše tako da uz osnovne informacije, odabere studijski odsjek za koji se želi pripremiti. Prijave ostaju otvorene do popunjavanja predviđenog broja maturanata/ica odnosno do 12. juna 2017. godine.

Link za prijavu: http://gosdptuzla.ba/fom/besplatne-pripreme-2017/

Sve informacije možete potražiti u inbox Facebook stranice Forum mladih SDP Tuzla ili na linku eventa:  https://www.facebook.com/events/1966725353557693/

Forum mladih Gradske organizacije SDP Tuzla